Наше дозвілля

Наше дозвілля (5)

Під час осінніх канікул велика група учнів подорожували шляхами Тернопільщини. Відвідали пам’ятні місця Тернополя та об’їздили ойого навколишні  містечка : Теребовля, Микулинці, Бучач, Язлівець та Нирків. Природа Прикарпаття, дружна та весела група учнів, дбайливі вчителі – все це зробило чергову поїздку учнів Фінансового ліцею  незабутньою та цікавою, пізнавальною та розважальною!

Відчути себе справжніми вояками мали нагоду, учні нашого ліцею, учасники "Козак-квесту-2018". Заради перемоги учасники не лише долали перешкоди, а й вражали знаннями з історії України. Команди шкіл Подільського району змагалися за почесне звання «Переможця Козак-квесту-2018» у районному етапі.

Команда нашого ліцею «Фінансист», у складі: Адамюк Юлії, Пятницької Марії, Савенко Анни, Курача Віктора, Кушнірука Артура, Шиненко Максима, Кушніра Артема, Пилипенка Артема, Абросімова Микити, Міненка Сергія та Соколенка Анатолія, посіла 4 місце з 13-ти можливих, що є високим результатом для нас, враховуючи, що в таких змаганнях ми приймаємо участь вперше.

Вітаємо наших учасників і бажаємо їм сил, натхнення та міцного здоровя! Слава Україні! Героям Слава!.

ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД IІ-III СТУПЕНІВ

«ФІНАНСОВИЙ ЛІЦЕЙ» ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ м. КИЄВА

пр. Георгія Гонгадзе, 32-Є м. Київ 04215, телефон 38-044-299-98-72

Web-site:www.finlyc.kiev.ua Е-mail: finlyc@bigmir.net

 

20.09.2018р.

 

Згідно наказу №177 від 29.08.2018р. та №184 від 03.09.2018р. Управління освіти Подільської районної Державної адміністрації в місті Києві. В закладі «Фінансовий ліцей» з 29.08.2018р. – 20.09.2018р. були проведені: Всеукраїнський місячник «Увага! Діти – на дорозі!» та Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Відбулись ряд заходів з метою розвитку знань учнів з Правил дорожнього руху та прищеплення дітям стійких навичок безпечної поведінки на дорогах та вулицях міста, попередження травмування та загиблі дітей на пожежах, інших нещасних ситуацій профілактики нещасних випадків з учнями під час навчально-виховного процесу та в побуті і т.д.

План реалізованих заходів

№ п/п

Зміст роботи

Цільова аудиторія

Відповідальні

1

Конкурс малюнків на асфальті «Безпека дорожнього руху»

5-7 кл.

Терещенко О.П.

2

Відеолекторій «Увага! Діти-на дорозі!»

5-11 кл.

Пшеничнюк Д.А.

3

Конкурс-виставка коміксів «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху»

5-7 кл.

Пшеничнюк Д.А.

4

Вікторина «Дорожні знаки»

5-і кл.

Терещенко О.П.

5

Зустріч з представниками поліції з пізнавальними лекціями: «Я – пішохід!», «Безпечно жити – модно!»

5-7 кл.

Пшеничнюк Д.А.

6

Організовано виставку навчальної літератури в бібліотеці закладу «Пожежна безпека!»

5-11 кл.

Семенова Л.П.

7

Проведено показовий тренінг евакуації в закладі

5-11 кл.

Шукевич Ю.В.

8

Поновлено наочну агітацію з пропаганди ПДР

5-11 кл.

Пшеничнюк Д.А.

9

Єдиний урок з безпеки життєдіяльності , правил особистої безпечної поведінки у ліцеї, правил пожежної безпеки у 2018-2019 н.р. Безпека життєдіяльності під час відвідування занять у позакласних об’єднаннях (гуртках, спортивних секція) та дотримання ПДР.

 

5-11 кл.

Класні керівники

Заступник директора з виховної роботи                                     Пшеничнюк Д.А.

31.01.2018 року у нашому ліцеї був проведений майстер-клас з виготовлення браслетів. Педагог-організатор Терещенко О.П. та учениці 11-Б класу Яковлєва Влада та Павлющенко Діана, розповіли дітям про способи створення браслетів, про їх різновиди  та про вплив різних кольорів  на емоційний стан людини.

«Я люблю свою країну»

Керівниками проекту: Пшеничнюком Д.А., Безух М.С., Бакал О.В., Дяченко А.Г., була організована та проведена розвиваючо-виховна поїздка до м. Яремче з метою національно-патріотчного виховання, покращення знань з історії та культури рідного краю,згуртовування колективу, виховування самостійності та відповідальності у учнів, а також оздоровлення дітей на чистому гірському повітрі та розвитку навичок катання на лижах та сноубордах. Перебуванням дітей у місті Яремче та гірськолижних курортах Ворохта та Татарів.

·       Учні покращили свої навички катання на лижах та сноуборді, а хто не мав їх, то завдяки проведенню спеціального навчального тренування також оволоділи навичками катання на лижах та сноубордах.

·       Діти проживали у готелі та обідали в громадських закладах харчування, усвідомлюючи, що недопустимо поводити себе некультурно, завдяки проведених виховних бесід, напередодні, керівниками групи.

·       Відвідали та дізнались багато цікавої та корисної інформації про історію гір Карпат, про водоспад Гук та поглибили свої знання про опришківський рух в Україні, побувавши на знаменитій стежці Олекси Довбуша.

·       Після відвідування фестивалю «Найдовший Різдвяний фестиваль» у м. Яремче, учні надихнулись на вивчення українських колядок та щедрівок, що значить побудило їх інтерес до вивчення усної народної творчості.

·       Цікавим моментом стало відвідування дітьми ферми-зоопарку, де діти мали змогу погодувати оленів та різноманітних тварин

  •     І, по приїзду, учні презентували результати проекту, шляхом театралізованої розповіді про отримані знання та навички.

 

 

Під час осінніх канікул велика група учнів подорожували шляхами Тернопільщини. Відвідали пам’ятні місця Тернополя та об’їздили ойого навколишні  містечка : Теребовля, Микулинці, Бучач, Язлівець та Нирків. Природа Прикарпаття, дружна та весела група учнів, дбайливі вчителі – все це зробило чергову поїздку учнів Фінансового ліцею  незабутньою та цікавою, пізнавальною та розважальною!

Напрямки

    Календар

    « March 2024 »
    Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31