День відкритих дверей у ФЛ

Written by
(0 votes)

 

 

20 квітня 2019 року ліцей гостинно відчинив двері для всіх бажаючих завітатити до нашої ліцейної родини, озайомитись із життям ліцею та досягненнями нашого педегогічного та учнівського колективів.

Метою заходу було ознайомити гостей ліцею, батьків та майбутніх п’ятикласників із ліцейним життям, показати наші досягнення, поділитись надбаннями та успіхами.

Майбутні п’ятикласники та їх батьки отримали змогу отримати більше інформації як підготовутися до вступу до ліцею, про умови та особливості навчання та дозвілля учнів, про інноваційні проекти, про освітні можливості і додаткові переваги навчання саме в нашому навчальному закладі, на власні очі побачити як і чим живе ліцей із середини.

Для гостей свята було підготовлено надзвичайно цікаву та насичену програму. Це були різноманітні виставки, відкриті уроки, фізкультурно-спортивні заходи.

.Гості школи отримали багато інформації в процесі безпосереднього спілкування із адміністрацією школи, учнями та педагогами, переглянули інформаційні матеріали, отримали відповіді на всі запитання.

Всі гості нашого ліцею, які відвідали наш захід - День відкритих дверей, отримали неабияке задоволення та величезний заряд позитиву.  

 

Finlyc

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

yoursitename.com/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Напрямки

    Календар

    « March 2024 »
    Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31