«Літературна кав’ярня»

Written by
(0 votes)

 

 

 

22.03.2019 у фінансовому ліцею відбувся творчий захід, приурочений до дня Всесвітньої поезії, який запам’ятається учням нашого ліцею як яскрава, цікава, творча, поетична, смачна подія із запахом кави, яка зветься «Літературна кав’ярня».

 Метою даного заходу було формування естетичних та літературних смаків ліцеїстів. У ньому брали участь учні 5,6,8 класів та вчителі.

Отже, як виглядала наша кав’ярня?  Оригінальні столики, застелені різнобарвними скатертинами, різноманітні смаколики, чай і кава, окремий столик з поезією -– як у справжній львівській кав’ярні.

Гостею була українська поетеса -  Марію Миколаївну Морозенко, Голова Творчого об'єднання дитячих письменників Національної спілки письменників України.

Марія Миколаївна є літературним  редактором, керівником та ведучою культурологічної студії «Духовність української родини» при Національному музеї літератури. 

Саме до цієї події у ліцеї було видано авторську збірку із творами наших талановитих учениць 8 класу – Бажмаєвої Євгенії та Стояненко Вероніки.

Учні декламували як відому українську поезію, так і свої власні вірші, твори, співали пісні та грали на гітарі.

Сподіваємося, що учасники цієї зустрічі знайшли у «літературному меню» кав’ярні щось нове для себе та дізналися багато цікавого.

У «Літературній кав’ярні» панувала особлива творча атмосфера, вона стала джерелом натхнення, поштовхом до творчої роботи, пошуку цікавого у літературному світі.

 

Хотілося б додати більше сюрпризів на згадку, все ж, думаю, святкова атмосфера, гарний настрій, зустріч та спілкування із цікавими людьми також залишаться на згадку, принесуть натхнення і бажання повернутися у «Літературну кав’ярню» нашого ліцею знову!

Finlyc

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

yoursitename.com/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Напрямки

    Календар

    « March 2024 »
    Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31